Welkom op het Nieuwe Nederlandstalige Islay Weblog

Het eerste bericht op het Nederlandstalige Islay Weblog. Graag wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een ieder een heel gelukkig 2008 toe te wensen. Ik heb al geruime tijd een engelstalig weblog over Islay en vondt het tijd om ook eens iets in het Nederlands te schrijven over Islay, met name omdat er verschillende mensen waren die hier om gevraagd hebben. Dit zal geen één op één kopie worden van het engelstalige weblog maar er zal voldoende vertaald worden om er voor te zorgen dat ook dit weblog de moeite waard is om te bezoeken.

Vorige week kreeg ik een foto opgestuurd van iemand die op dit moment op vakantie is in Islay en zij zag voor de eerste keer sneew op Islay. Iets wat eigenlijk zelden voorkomt en dan alleen nog voornamelijk op de heuvels. Teresa, degene die de foto heeft verstuurd, zal binnenkort nog meer foto's opsturen die ik dan ook op het weblog zal plaatsen. Hopenlijk tot snel!

Share It!

Login required to comment

Manuela

Dinsdag, 22 Januari 2008
Hallo, wat een goed idee om een nederlandstalige Islay website te maken. Veel succes en ik kom zeker terug voor de laatste nieuwtjes.
Islay PicturesIslay Picture Blog

Gebruikersfuncties
Advertentie