Islay Tablet - Een Schotse Delicatesse

Sinds kort verkoopt Jane Mitchell haar beroemde Islay Tablet in haar nieuwe online webwinkel. De nieuwe website is afgelopen Donderdag 31 januari gereed gekomen. An Gleann Cottage Produce, de officiƫle bedrijfsnaam, is gevestigd in Port Charlotte. Als u van zoet houdt of van Islay Malt Whisky bent u bij haar aan het goede adres. Ze verkoopt de tablet in de smaken boter, chocolade en malt Islay en Jura whisky. Tablet is een typisch Schotse delicatesse en is het te vergelijken met onze caramels maar dan iets korreliger. Op een schotse website vondt ik de volgende passende beschrijving:

Tablet is hard to describe if you haven't had a Scottish upbringing; it's like toffee, but not chewy, it's like fudge, but more grainy. It's basically a wee bit of heaven in an otherwise dreich country.

Jane Mitchell: Onze recepten zijn traditioneel Schots en van de best mogelijke kwaliteit. Het bevat geen kunstmatige kleur of zoetstoffen en conserveringsmiddelen en is daarom een product wat vers gemaakt wordt. Voor liefhebbers van goed eten en malt whisky is het een ideaal geschenk en de inwoners van Islay en bezoekers van het eiland kunnen haar producten zeer waarderen. Ook speciale huwelijks verpakkingen zijn beschikbaar en zijn een origineel Schots presentje.

De nieuwe website bevat een aantal pagina's met informatie over de beroemde Islay Tablet, een nieuws sectie, contact informatie en natuurlijk de online webwinkel met al haar producten overzichtelijk gerangschikt in diverse categorieƫn. Als u nieuwsgierig bent geworden kunt u vanaf vandaag haar nieuwe website en webwinkel bewonderen. De eerste tien klanten krijgen een leuke verassing bij hun bestelling.... Klik hier voor de Islay Tablet website

Share It!

Login required to comment
Islay PicturesIslay Picture Blog

Gebruikersfuncties
Advertentie